Reizen over het water met De Waterbus

Met de auto naar de stad, dat klinkt wel het makkelijkste, je stapt voor de deur in en parkeert op de plaats van bestemming. Maar heb je al eens aan de Waterbus gedacht? Je dagje uit begint al als je aan boord stapt. Vanuit alle omliggende gemeenten en Rotterdam zijn er verbindingen naar Dordrecht. Het scheelt je parkeerkosten én als klap op de vuurpijl – mag je fiets ook nog eens mee aan boord. Reizen met de Waterbus is weer eens wat anders. Waar wacht je nog op?

Een zomers uitje met de Waterbus

Misschien heb je al eens gebruik gemaakt van De Waterbus, maar mocht je dit nog niet hebben gedaan gebruik de Waterbus dan eens voor je dagje toerist in eigen regio. Bezoek de Dordtse binnenstad in combinatie met bijvoorbeeld Kinderdijk of de Biesbosch.  En, je fiets mag gewoon aan boord hoor. Reden te meer dus om met de waterbus op verkenningstocht te gaan. Check en plan je reis wel even van te voren.

Speciale acties

Heb je binnenkort een dagje Dordrecht op het programma staan? Maak dan gebruik van de Waterbus en pak één van die mooie kortingen. Zo krijg je op vertoon van je ticket  30% korting op de entreeprijs!

Dat maakt een dagje sightseeën wel heel aantrekkelijk. Er zijn nog veel meer leuke specials!

Alvast veel plezier gewenst en vaar-ze!