Parkies is weer begonnen!

Het gratis muziekfestival van de zomer, Parkies, is dit jaar traditiegetrouw weer in het Wantijpark. Ook dit jaar worden je weer een paar toffe concerten aangeboden van Belle Perez tot Kraak & Smaak.

Omdat zulke zomerweekenden natuurlijk niet lang genoeg kunnen duren, is het maar goed dat Palm Parkies vanaf 10 juli weer neerstrijkt in het Wantijpark.

Vanaf dat moment geldt de maandagavond zeven weken lang, als dé uitgaansavond van de zomermaanden.

Hier tref je zowel je beste vrienden als die ene klasgenoot van vroeger, of die vriend(-in) die je jaren geleden uit het oog bent verloren. De optredende artiesten zorgen voor de muzikale omlijsting van een avond vol ontmoetingen, fijne gesprekken en gemoedelijkheid. Neem je picknickkleed mee, vlij neer in het gras of plof in een zitzak en geniet van al het lekkers uit de bonte stoet aan foodtrucks.

Van barbecuehapjes en Aziatische lekkernijen, tot tapas uit alle hoeken van de wereld – er is iets voor iedere smaak. Een koel drankje in de hand, een zwoel avondbriesje door de bomen: zowel de zomer als je werkweek kunnen niet meer stuk!

Bekijk hieronder wie er dit jaar op het programma staan. Schrijf jouw favoriete artiesten gauw in je agenda, verzamel een aantal vrienden en zorg dat je op de maandagavond op de fiets springt richting het Wantijpark voor fijne muziek en een hoop gezelligheid!

31 juli: New Cool Collective

Palm Parkies | Wantijpark

Lees meer


07 augustus: Waterproof Shampoo

Palm Parkies I Wantijpark

Lees meer


14 augustus : Wipneus & Pim

Palm Parkies Wantijpark

Lees meer


21 augustus: Radio Negra

Palm Parkies I Wantijpark

Lees meer