Najaarseditie Maggezien

De winter ligt stiekem al een beetje op de loer. Ook in het najaar is er in Dordrecht van alles te doen. We zetten een aantal leuke evenementen voor je op een rij. Ad Janssen brengt vanaf december de Franse culinaire traditie naar de Groothoofdspoort en Takis Tsatsos vertelt over de verbouwing van Olympiada. In een verzamelgebouw op de Voorstraat wordt begin 2018 een nieuw concept uitgerold waar verschillende ondernemers bij betrokken zijn; zo ook Peter Paul van der Hout, hij geeft er een uitgebreid interview over. Kortom: een Maggezien boordevol inspiratie! Veel leesplezier

Maggezien nu digitaal!

Het Maggezien zit dan nu toch echt in een digitaal jasje. Ga naar dordrechtmaggezien en zet de snelkoppeling op je tablet, laptop of smartphone. Zo lees je eenvoudig en overal het Maggezien.

Peter Paul Van Der Hout vertelt

Lees meer

21 jaar geleden nam Peter Paul van der Hout platenzaak Simpele Fons over. Met een verhuizing naar de Vriesestraat kwam ook zijn broer fulltime in dienst. Begin 2018 verhuist de zaak naar een verzamelgebouw op de Voorstraat.

6x Winterterrassen

Lees meer

Zin om tussen het winkelen lekker een drankje te drinken op het terras? Plof dan op een winterterras waar het ook tijdens regenachtige dagen goed toeven is.

Metamorfose voor Olympiada

Lees meer

Olympiada op de Dordtse Visbrug heeft een ware metamorfose gehad. Takis Tsatsos vertelt over de verbouwing.

Dit landelijke festival strijkt zondag 8 oktober neer in Dordrecht. Talententen vanuit heel het land treden bij verschillende locaties op.