Rood, wit & rosé wijnbar

Rood, wit & rosé heet u welkom voor wijn per glas, fles & doos.

Wijnwinkel & wijnbar

In de winkel vindt u zo’n 150 wijnen vanaf € 5, meest eigen import Duits, Frans & Italiaans, maar ook Libanees. Verder top-olijfolies en notenolies, exclusieve (balsamico)azijnen, Dordts bier, kruidig wijnzout & bijzondere mosterd, glaswerk e.a. cadeaus (en cadeaubonnen). We zijn vertegenwoordiger voor Nederland van Vinofresh bewaarsystemen voor wijn en champagne, waarmee open wijn wekenlang lekker blijft.

In de sfeervolle wijnbar achter de winkel, direct aan de oude Wijnhaven, heeft u keus uit 150 wijnen, waarvan u er maar liefst 60 kunt bestellen per glas! Of laat u verrassen door een blindproeftrio, geniet van een champagnebrunch, perfecte Italiaanse koffie, Pelikaan-thee en verfijnde hapjes: mooie kazen, gerookte wilde zalm en bio-lamssalami, geserveerd met brood van Menno en heerlijke olijfolie.

Een wijnproeverij is in principe op elk moment mogelijk, of u nu alleen komt of met een groter gezelschap (maar om zeker te zijn van een plek is het handig om te reserveren door te mailen naar info@roodwitenrose.nl).

Rood, wit & rosé: in hartje Dordt tussen andere bijzondere winkels en galeries. Bij mooi weer gezellig straatterras. Bereikbaar per auto, P vlakbij (’s zondags gratis).

Rood, wit & rosé: een oase voor wijn- & fijnproevers!

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
12:00 - 19:00
Vrijdag
12:00 - 19:00
Zaterdag
12:00 - 19:00
Zondag
Eerste, laatste zondag van de maand
12:00 - 19:00

Adresgegevens

Voorstraat 227
3311 EP Dordrecht
plan route