Villa Augustus

Een hotel in de watertoren aan het Wantij met 37 kamers. Twintig kamers zijn gesitueerd in de watertoren. Op iedere verdieping 4 kamers. De kamers zijn licht en hebben allemaal een bijzonder uitzicht.

Kijkend uit de ramen van de kamers op het noordwesten met uitzicht op het Wantij kun je een deel van de rivieren volgen. De hotelgast zal daar de bovenstaande sensatie ten deel vallen. De zonsondergang is spectaculair te noemen. De kamers aan de zuidoost kant van het hotel hebben uitzicht op de moestuin. Een rustgevend tafereel: mensen die in de tuin werken en wandelen, met op de achtergrond het restaurant in het pompgebouw. Er zijn kamers in de bijgebouwen en kamers in de tuin: je stapt zo vanuit je hotelkamer de tuin in.

Dan zijn er nog twee bijzondere kamers: De Giardino Secreto; een geheime tuin, met een tuinhuisje. De kamer met het panorama uitzicht op het dak van de toren, overziet Dordrecht in een wijds uitzicht. Bij helder weer is de Euromast in Rotterdam te zien.

dedordtsesteenhouwerij

2017

De tuin, het Pompgebouw met de markt en het restaurant en de lobby van het hotel in de Watertoren zijn toegankelijk.

Informatie

  • Geopend: 9 september (10.00-17.00 uur) + 10 september (12.00-17.00 uur)
  • Adres: Oranjelaan 7
  • Horeca: ja
  • Rolstoeltoegankelijk: ja

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Adresgegevens

Oranjelaan 7
3311 DH Dordrecht
plan route