The Movies Dordrecht

The Movies is een bioscoop met een breed programma dat bestaat uit gevarieerde mix van titels: toegankelijke ‘sterrenfilms’, arthouse-hits, NL-producties, echte filmkunst en speciale festivalprogramma’s. Cinema The Movies is een echt premièretheater. Wekelijks worden enkele van de nieuwste releases vertoond. Als je op de hoogte wilt blijven van alle films die er draaien dan is het verstandig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Op woensdagmiddag en in het weekend is er programma voor kinderen (3-12 jaar) en familie. Dan worden de nieuwste kinder/familiefilm(s) vertoond, ook die van de grote Amerikaanse studio’s zoals Pixar en Dreamworks en in 3D.

Er zijn in totaal 4 filmzalen die variëren in grootte. De doeken hebben een maximale grootte in verhouding tot de zaalafmetingen en zijn voorzien van de modernste projectie- en geluidsapparatuur is geïnstalleerd met Dolby Surround Sound en 3D.

dedordtsesteenhouwerij

2017

Cinema The Movies Dordrecht is gehuisvest in de voormalige Latijnse School en HBS. In de FilmLounge wordt de documentaire film Passage A Boat Movie vertoond. De documentaire is met veel oog voor detail gefilmd door Jascha de Wilde en Ben Hendriks. Het gebruik van split-screen techniek geeft de kijker een beeldenspel met drie schermen, die vrijwel nooit alle drie hetzelfde laten zien. De vertoningen zijn op zaterdag om 15.00 en 19.30 uur. Op zondag om 15.00 uur. Kaarten kosten € 8,- of € 10,- incl. kopje koffie/thee. Te boeken via www.themoviesdordrecht.nl of telefonisch 078-7200777.

Informatie

  • Geopend: 9 + 10 september
  • Adres: Nieuwstraat 62
  • Horeca: ja
  • Rolstoeltoegankelijk: ja
  • Muziekicoon: nee

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
vanaf - 16:00
Dinsdag
vanaf - 16:00
Woensdag
vanaf - 14:00
Donderdag
vanaf - 16:00
Vrijdag
vanaf - 14:00
Zaterdag
vanaf - 14:00
Zondag
vanaf - 12:00

Dit zijn de openingstijden van de bioscoopkassa.

Adresgegevens

Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
plan route