The Mood

Gezellig borrelen, een hapje doen of er gewoon lekker even uit en een terrasje pakken, het kan allemaal bij The Mood. De naam zegt het al, in the mood zijn voor… eten, drinken en feesten. Een overheerlijke menukaart met alleen maar vers bereide menu`s, geen poespas maar eerlijke verse producten. Een bordje stoofvlees is 100% vers bereid, maar ook de bal op de kaart is door de kok zelf gedraaid. Voor de daghap geld op=op.

De beste cocktails die je je maar kunt bedenken drink je aan de bar. Staat jouw cocktail niet op de kaart dan wordt deze eigenhandig door de barvrouw gemaakt! Ook leuk; tap je eigen bier aan de speciale taptafels. Niet steeds naar de bar, maar bier aan je eigen tafel tappen!

Regelmatig zijn er gezellige feestavonden zoals een studentenavond op woensdag, een Hollandse avond op donderdag en blues op zondagmiddag. Karaoke kan altijd, dus ben je met je vrienden op stap in The Mood, vraag de barvrouw om jouw verzoeknummer en zing de sterren van de hemel!

Nooit een saaie dag, bij The Mood zijn ze altijd in the mood!

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 - 01:00
Donderdag
12:00 - 01:00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12:00 - 02:00
Zondag
12:00 - 02:00

Adresgegevens

Grote Markt 8
3311 BG Dordrecht
plan route

Contactgegevens

T: 078-6318302
W: www.the-mood.nl