Rood, wit & rosé wijnwinkel

Rood, wit & rosé wijnwinkel & wijnbar heet u welkom voor wijn per glas, fles & doos.

In de winkel hebben we zo’n 150 wijnen vanaf 5 euro, meest eigen import Duits, Frans & Italiaans, maar ook Libanees! Verder top-olijfolies en notenolies, exclusieve (balsamico)azijnen, Dordts bier, kruidig wijnzout & bijzondere mosterd, glaswerk e.a. cadeaus (en cadeaubonnen). We zijn vertegenwoordiger voor Nederland van Vinofresh bewaarsystemen voor wijn en champagne, waardoor uw open wijn wekenlang lekker blijft.

Wijnbar: in de sfeervolle ruimte aan het water van de oude Wijnhaven hebt u keus uit maar liefst 150 wijnen, waarvan u er 60 kunt bestellen per glas! Of laat u verrassen door een blindproeftrio, geniet van een champagnebrunch, perfecte Italiaanse koffie en verfijnde hapjes zoals mooie kazen, gerookte wilde zalm en bio-lamssalami. Een wijnproeverij is in principe op elk moment mogelijk, of u nu alleen komt of met een groter gezelschap (maar om zeker te zijn van een plek is het handig om te reserveren door te mailen naar info@roodwitenrose.nl.)

Rood, wit & rosé: in hartje Dordt tussen andere bijzondere winkels en galeries. Terras voor de deur. Bereikbaar per auto, P vlakbij (’s zondags gratis). Een oase voor wijn- & fijnproevers!

Kijk in de uitagenda voor onze wisselende exposities. Wij zijn aangesloten bij het Kunstrondje.

Deze winkel heeft ook iedere eerste en laatste zondag van de maand koopzondag.

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
12:00 - 19:00
Vrijdag
12:00 - 19:00
Zaterdag
12:00 - 19:00
Zondag
Gesloten

Adresgegevens

Voorstraat 227
3311 EP Dordrecht
plan route