Poppodium Bibelot

Bibelot is hèt poppodium van Zuidwest-Nederland. Met een brede programmering voor popconcerten, festivals en dansfeesten. Door de diversiteit van het aanbod is er voor iedereen wel wat te beleven in Bibelot.

Bibelot is in maart 2013 verhuisd naar het Energiehuis, dat na een ingrijpende renovatie een nieuwe bestemming als cultuurhuis heeft gekregen. Bibelot is hiermee het grootste poppodium van Zuid-West Nederland geworden.

In het Energiehuis heeft Bibelot twee professionele zalen die volledig zijn ontworpen als poppodium en daarom aan alle eisen en gemakken van de huidige tijd voldoen. Bibelot biedt in het Energiehuis plaats aan 300 muziekliefhebbers in de Power Stage en maar liefst 800 muziekliefhebbers in de Main Stage.

In deze twee zalen wordt een gevarieerd programma gebracht. Van internationale artiesten, tot Nederlandse topbands en nieuw talent. Naast de vele concerten brengt Bibelot ook de beste dansfeesten met de meest uiteenlopende muziekgenres en thema’s.

De Poplounge is het muziekcafé van Bibelot en de ontmoetingsplek voor alle muziekliefhebbers.

De juiste aanduiding voor de routeplanner is: Energiehuisplein, Dordrecht

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein van Het Energiehuis. Haal wel een (gratis) kaartje bij de parkeerautomaat, de eerste 24 uur zijn alleen gratis met een kaartje.

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Adresgegevens

Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
plan route

Contactgegevens

T: 078-6133482
E: info@bibelot.net
W: www.bibelot.net