Nobel’s Brood

Nobel’’s Brood, dat is echt brood! Eerlijk, puur en natuurlijk. Ambachtelijk, maar ook helemaal van nu. En ook aan het einde van de middag kun je terecht, de broden worden namelijk de hele dag door vers afgebakken. Hmmm… vers afgebakken brood, kom ook snel eens proeven.

Naast broden verkoopt Nobel’s Brood ook regionale (en veelal biologische) producten van boeren uit Zuid-Holland en Zeeland. Een dikke snee zuurdesembrood (net uit de oven!) met boerenroomboter en jam uit Kerkwerve? Dan kan! Want alles wat er verkocht wordt, kun je proeven in de winkel. Door producten te eten die met liefde zijn gemaakt, heb je elke dag wel heel veel natuur in je mond.

Nobel’s bezorgd ook elke dag van de week (behalve maandag) in de ochtend ontbijtjes en brood in Dordrecht en  Zwijndrecht. Voor een romantisch ontbijtje op bed, een familielunch of een verjaardagsborrel, hoe fijn is het om bijvoorbeeld ook op zondag te genieten van vers brood?!

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
07:30 - 16:00
Woensdag
07:30 - 16:00
Donderdag
07:30 - 16:00
Vrijdag
07:30 - 16:00
Zaterdag
07:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Adresgegevens

Grotekerksbuurt 53
3311 CA Dordrecht
plan route