Deksels

Deksels serveert onder meer de Hollandse pot zoals stoofpotten, stamppotten, suddervlees en soepen. Je kunt met stamppot leuke dingen doen. Stoofvlees is vanwege de lange bereidingsduur haast nergens meer te verkrijgen. Het stoofvlees is gemaakt van procureur, de vergeten delen van varken, rund of kip, zoals de nek, varkenskoontjes en kalfswangen. De prijzen voor een hoofdgerecht liggen tussen 9 en 11 euro. De inrichting is als een ‘Dordtse huiskamer’. Deksels ademt een sfeer van de jaren ’70 en aan de muur hangen enkele Dordtse straatnaambordjes.

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 22:00
Donderdag
17:00 - 22:00
Vrijdag
17:00 - 22:00
Zaterdag
17:00 - 22:00
Zondag
17:00 - 22:00

Adresgegevens

Steegoversloot 189
3311 PN Dordrecht
plan route

Arjan Tol en Jolanda Baas: “Voorheen zat hier Ellis Island en daarvoor DeliCees. Wij waren op zoek naar een pand om een eetcafé te beginnen. Het is nu meer een restaurant geworden. We wilden een retrosfeer creëren. Een echte Dordtse huiskamer met Hollandse pot. We hebben ook twee draaitafels staan. Mensen mogen hun eigen vinyl meenemen en draaien terwijl ze aan het eten zijn."