Camping Het Loze Vissertje

Camping “Het Loze Vissertje” in Dordrecht is een kleine, rustige stadscamping  en wordt omsloten door bomen, hagen, sloten en dijken. Langs de camping stroomt het schilderachtige riviertje Het Wantij naar de Biesbosch. Hier komen vooral rustige kampeerders, die de natuur en de rust waarderen en respecteren. Groepen jongeren worden niet toegelaten. Natuur, rust en ruimte zijn de kenmerken van de camping.

Door de gunstige ligging ten opzichte van Het Nationaal Park De Biesbosch komen jaarlijks vele kampeerders terug om de natuur in de omgeving verder te verkennen.  Naast de camping ligt een klein haventje waar je kano’s te water kunt laten. Bovendien zijn er diverse bootverhuurders in de omgeving waar je roeiboten, al dan niet met aanhangmotor, kunt huren.

 

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Adresgegevens

Loswalweg 3
3315 LB Dordrecht
plan route