Biesbosch Rib Experience

Vlakbij Merz in het centrum van Dordrecht kun je een spectaculaire rondvaart doen, de Biesbosch Rib Experience. In principe voor groepen maar op sommige data ook voor individuele durfals. Deze data kun je in de gaten houden via de facebookpagina.

De tocht kan variëren, van hectiek in de industriële havens tot genieten van natuurschoon en rust in het Nationaal Park de Biesbosch. Op een veilige manier laat Marc-Jan je de kick voelen van het “knoerten” langs de skyline van de stad, maar net zo boeiend vertelt hij over de natuur en historie van de Biesbosch.

Uiteraard zijn de tochten te combineren met een lunch/diner of gewoon een kop koffie bij restaurant Merz. De moderne RIB’s zijn voorzien van een veilige en warme uitrusting voor alle gasten, een droogpak, spatbril en automatisch drijfvest zijn standaard beschikbaar. Hierdoor kan het ribvaren ook bij “mindere” weersomstandigheden gewoon doorgaan, juist deze omstandigheden maken het ribvaren extra spectaculair!

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
Gesloten

Adresgegevens

Bomkade 1
3311 JS Dordrecht
plan route