Art & Dining

In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek internationale keuken, waarvan je kunt geniet met vrienden, familie of zakenrelaties.

De gerechten worden in kleine porties geserveerd; zo kun je een grote diversiteit aan smaken proeven. De artistieke omgeving, de goedgevulde wijnbar en de comfortabel zittende stoelen zorgen voor een warme atmosfeer. Art & Dining is gevestigd in het compleet vernieuwde Dordrechts Museum.

Naast het restaurant hebben we nog meer in Art & Dining:
Wijnbar
De wijnbar aan de achterkant van het museum is sfeervol en trendy ingericht. Met hoogpolige tapijten, banken aan de hoge en zaalbrede ramen en een bar in het midden van de ruimte, kunt u in een aangename en relaxte ambiance met een hapje en een drankje ontspannen.
Private Dining Room/Salon
Private dining betekent culinair genieten met een eigen gezelschap in een aparte ruimte. In onze sfeervolle en intieme Private Dining Room kunt u met een klein gezelschap dineren, maar de ruimte is door de artistieke inrichting ook uitermate geschikt om uw creativiteit te stimuleren tijdens bijvoorbeeld een vergadering of brainstorm-sessie.
Museumtuin
Het Dordrechts Museum is gelegen rondom een mooie tuin. De tuin biedt een heerlijk rustmoment in de Dordtse binnenstad, om even te ontspannen. Onder de eeuwenoude bomen staan bankjes, waar u kunt genieten van de stilte. Maar u kunt ook plaatsnemen op het terras van Art & Dining, waar u een hapje en een drankje kunt bestellen.

In de zomermaanden zal het Dordrechts Museum met regelmaat activiteiten in de tuin organiseren, zoals concerten en films. Daarnaast is het in overleg mogelijk om de tuin te huren voor een speciaal evenement.

De Zaal/Auditorium
Een modern ingerichte ruimte op de begane grond, voorzien van allerlei technische snufjes. Zo heeft De Zaal bijvoorbeeld een geluidsdempend plafond. Voor een minder zakelijke uitstraling is het mogelijk om de muren af te dekken en De Zaal feestelijk aan te kleden. Hiermee is deze ruimte uitermate geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten en conferenties als recepties, feesten en diners.

Openingstijden
iWe streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 22:00
Woensdag
10:00 - 22:00
Donderdag
10:00 - 22:00
Vrijdag
10:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
10:00 - 22:00

Adresgegevens

Museumstraat 38
3311 XP Dordrecht
plan route