De lekkerste hapjes voor bij je Kerstdiner

Dat wordt weer smullen met de Kerst, hier vind je een overzicht van winkels met de beste ingrediënten voor je diner of aperitief.

Regionale producten aangevuld met buitenlandse toppers

Een winkel vol met absolute topproducten uit de ‘wereld’ van de zuivel, maar ook met een uitgebreide collectie wijn, bier, noten en ambachtelijke (streek) producten. Je vindt een ruim aabod aan traditionele Hollandse kazen , verkrijgbaar in alle smaakvariaties van jong tot zelfs overjarig. Maar ook een grote collectie aan buitenlandse kazen waaronder een aantal juweeltjes uit Denemarken.

Het Kaas en Wijnhuis

Bagijnhof 72 - www.hetkaasenwijnhuis.nl

Lees meer

Op en top vers op de markt

De Markt op het Statenplein en Sarisgang heeft een groot aanbod aan verse producten. Je kunt op vrijdag en zaterdag terecht bij één van de vele kramen. Heerlijke verse vis, een buitenlandse kaasje maar ook voor mediterrane hapjes ben je hier op de goed plek. Niet voor niets werd de markt dit jaar verkozen tot beste markt van Nederland!

Weekmarkt Dordrecht

Statenplein & Sarisgang

Lees meer

Bonen voor een lekker bakkie

Bij de Stadsbranderij Dordrecht worden verse koffiebonen gebrand en thee verpakt. Je hebt de keuze uit diverse koffie en thee-soorten maar ook overheerlijke chocola. Je kunt hier de ambachtelijke producten kopen of eerst voorproeven en genieten van een lekker kopje koffie of thee.

De Stadsbranderij

Vriesestraat 75a

Lees meer

Met de Franse slag

Bij  Vriesestaete kun je terecht voor biologische producten van Notre Terre uit het zuiden van Frankrijk. Het assortiment bestaat uit olijfolie, vele smaken mosterd, Vinaigres de cidre, kruidenmelanges in pot, tapenades van aubergines, courgette en, champignons en nog veel meer lekkere producten.

Vriestaete

Vriesestraat 16 - www.facebook.com/Vriesestaete

Lees meer