ZomerZwerfKaart

Van vrijdag 23 juni 2017 t/m zondag 20 augustus 2017

Verschillende locaties

De ZomerZwerfKaart – Vakantieactiviteiten voor kinderen

Zomer vier je in Dordrecht! Voor een leuke zomervakantie hoef je de stad niet uit. Diverse culturele instellingen in Dordrecht organiseren gezamenlijk het vakantieproject: de ZomerZwerfKaart. 

Met deze kaart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de gehele zomervakantie, terecht bij de organisaties om een geweldige zomer te beleven. Er zijn toffe activiteiten bij: de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, De Biesbosch, Dordrechts museum, Hof van Nederland, Huis van Gijn, Onderwijsmuseum, Kinderboekwinkel de Giraf, The Movies Dordrecht en ToBe cultuurcentrum. Deelnemers krijgen na afloop van een activiteit een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgen ze een leuke verrassing. De ZomerZwerfKaart is begin juli verkrijgbaar op alle locaties én online te downloaden. Wil je op de hoogte blijven? Like dan de pagina www.facebook.com/zomerzwerfkaart voor het laatste nieuws.

Plaats in mijn agenda 2017-06-23 12:00:00 2017-08-20 11:00:00 Europe/Amsterdam ZomerZwerfKaart ZomerZwerfKaart Verschillende locaties