Huisvrouwen bestaan niet

Van donderdag 1 februari t/m donderdag 8 februari

The Movies Dordrecht

In deze nieuwe NL-komedie worden twee zussen en hun excentrieke moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven. Lijfsbehoud is aan de orde! Gijsje (Eva van de Wijdeven) is een jonge, ambitieuze controlfreak, die heel graag zwanger wil worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten) is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes (Loes Luca) heeft er lekker op los geleefd. Maar nu zit ze in de nesten want het prachtige familiehuis is met te veel hypotheken opgezadeld. De vrouwen vinden het ondenkbaar om hun familiehuis te verliezen en zoeken naar geld om dat te voorkomen. Een dikke bonus, die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne, lijkt een uitweg. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique (Jim Bakkum) verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.

De film van Anielle Webster is een bewerking van de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

Het publiek van onze volle Ladies Night oordeelde in meerderheid al (zeer) positief. En dat doet ook de filmpers. De Volkskrant (★★★) noemt het: “een verademende afwijking van de romkomblauwdruk”

Ticketverkoop Plaats in mijn agenda 2018-02-01 12:00:00 2018-02-08 11:00:00 Europe/Amsterdam Huisvrouwen bestaan niet Huisvrouwen bestaan niet The Movies Dordrecht

Adresgegevens

The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
plan route