DOP festival 2017

Van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli is de kleine zaal van het Kunstmin hét podium van Dordt Op Planken (DOP Festival). Amateurtheatergezelschappen- van álle leeftijden – strijden tijdens dit weekend om de felbegeerde wisseltrofee. Het DOP festival is door deze diversiteit aan gezelschappen, en dus de uitvoering, leuk voor jong en oud!

 

Tijdens DOP festival kun je zowel serieuze of grappige voorstellingen verwachten. Nooit voorstellingen die beledigend of kwetsend kunnen overkomen. Door de gevarieerde en leuke mix van deelnemers en een aantal nieuwkomers, belooft ook deze editie een doorslaand succes te worden.

Leuk voor jong en oud!

Er is echt voor iedereen wat wils. Wat dacht je van de voorstelling ‘BinnensteBuiten’, waar twee kinderen de voordelen van vroeger en nu ontdekken? Of ‘Doorgefokt’ waar twee volstrekt vreemden op een bankje in het park hun hart tegen elkaar luchten over alles wat wel of niet bevalt in het leven: liefde voor dieren, moslims, lelijke leggings, dierlijke vetten en verkeerde medicijnen.

12 verschillende voorstellingen

Tijdens dit gezellige theaterweekend kan je genieten van in totaal twaalf voorstellingen. Per voorstelling ben je als bezoeker zo’n 15-45 minuten zoet. Je kunt kiezen uit een dagkaart € 12,50, waarmee je in de middag of avond een drietal voorstellingen kunt bijwonen, of je bekijkt (als je moeilijk kunt kiezen) alle voorstellingen met een passe-partout € 30,00. Ben je nieuwsgierig naar wie er allemaal optreden? Bekijk dan het volledige programma.

En de winnaar is…

Bij alle voorstellingen is een tweekoppige vakjury aanwezig, die bestaat uit de twee gerenommeerde theaterkenners Kees Thies en Martijn van Voskuijlen (musicalacteur, o.a. bekend van Chorus Line). Op de laatste avond, na de allerlaatste voorstelling, wordt de winnaar bekend gemaakt en verovert hiermee de prestigieuze wisseltrofee. Het theaterweekend wordt afgesloten met een borrel.
Ervaar het zelf en kom het 1e weekend van juli langs!